Djerba

Otok Djerba, najveći otok Sjeverne Afrike je omiljena destinacija za odmor u Tunisu. Legenda kaže da je otok prekriven palmama datulja otkrio Odisej na svom putovanju iz Troje. Danas je ovaj biser Tunisa – otok tisućih palmi, poznat po raskošnim hotelskim kompleksima i dugim pješčanim plažama gdje se možete izležavati u miru ili se pak možete odlučiti za nešto aktivniji predah.

Otok s utjecajem Sredozemlja i arapske kulture od kopna je udaljen samo 3 km. Poseban čar daje mu blizina Sahare i s time osjećaj egzotičnog, bajkovitog.

Više ...
 
Broj ponuda: 74

Termin putovanja

Polazak:
Povratak:
Trajanje:

Putnici

Broj odraslih putnika:
Starost djece na dan povratka
1. dijete 2. dijete 3. dijete

Filtiranje prikazane ponude

Pronađi hotel

Cijena (min-max)

od 313,00 € do 945,00 €

Zračna luka polaska

Destinacija

(Spremeni)

Grad

Kategorija

Usluga

Avio taxe uključene

Učestala pitanja

Što znači ocjena gostiju i njihova preporuka?
Sve ocjene i mišljenja te preporuke gostiju upotrijebljeni su za pripremu prosječne ocjene i preporuke gostiju. Izračunati su na temelju ocjena gostiju u zadnjih 25 mjeseci, a dali su ih gosti koji su u objektu imali najmanje jedno noćenje. Mišljenja i ocjene gostiju mogu vam pomoći kod planiranja vašeg odmora i nuditi vam dobar pogled u stvarno stanje i punudu objekta.
Kako doći od zračne luke do hotela?
Kod većine ponuda koje uključuju let (zrakoplov+hotel), trasfer je uključen u cijenu ponude. To je vidljivo iz same ponude, a navedeno je i u popisu koji dobijete klikom na 'Što je uključeno u cijenu aranžmana?'. Ako transfer nije uključen u cijenu, to je i jasno navedeno.
Jesu li cijene na vašoj internetskoj stranici jednake cijenama inozemnih organizatora putovanja?
Tako je. Sve cijene koje su objavljene na našoj internetskoj stranici, identične su cijenama objavljenim na internetskim stranicama slovenskih ili inozemnih organizatora putovanja. Pošto smo uvjereni da nigdje drugdje ne možete dobiti bolje cijene, klijentima nudimo Jamstvo najniže cijene.
Rasporedi po:

Cena na osebo