Dominikanska Republika putovanja

Dominikanska Republika - odmor iz snova
Dominikanska Republika - odmor iz snova

Dominikanska republika putovanja po izrazito povoljnim cijenama u last minute ponudi. Ukoliko ste razmišljali o Dominikanskoj Republici kao o svojoj sljedećoj putnoj destinaciji, na pravom ste mjestu! Dominikanska republika je sa svojim predivnim plažama, morem i ljudima nedvojbeno jedno od najpoželjnijih odredišta na Karibima.

Kod nas ćete naći povoljne zrakoplovne karte za mjesta Punta Cana, Puerto Plata i Santo Domingo te bogatu last minute ponudu svih većih organizatora putovanja. Dominkanska republika vas očekuje! Dominikanska republika last minute odmor po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Ogromna ponuda odličnih all inclusive hotela sa 3, 4, i 5 zvjedica. Rezervirajte svoj odmor iz snova odmah.

Za odabranu ponudu za gore navedene gradove kliknite na jedan od tri dugmeta na gornjoj slici ili na dnu ove stranice. Od vašega odmora iz snova u Dominikanskoj Republici dijeli vas samo još nekoliko klikova. Dominikanska republika last minute putovanja, rezervirajte svoj godišnji odmor sada.

Dominikanska republika - država koja zauzima dvije trećine otoka Hispaniola na zapadu graniči s Haitijem, na sjeveru graniči na Atlantik, dok je na istoku i na jugu Karipsko more. Odlikuju ju odlično uređeni turistički resorti koji nude all inclusive odmore s puno užitaka i malo buke. Dominikanska republika je popularna kako među obiteljima tako i među umirovljenicima i mladima - ovdje svatko može pronaći nešto za sebe. Dominikanska republika last minute ponude za sve želje i ukuse.

Više ...
 
Broj ponuda: 4

Termin putovanja

Polazak:
Povratak:
Trajanje:

Putnici

Broj odraslih putnika:
Starost djece na dan povratka
1. dijete 2. dijete 3. dijete

Filtiranje prikazane ponude

Cijena (min-max)

od 796,00 € do 878,00 €

Zračna luka polaska

Kategorija

Avio taxe uključene
Rasporedi prikazane ponude po:

Cijena na osobu

Dominikanska Republika
od 796,00 €
cijena na osobu
od 5.935,00 HRK Informativna cijena u HRK. Preračunano po
prodajnom tečaju banke PBZ na dan 16.02.2019.