Garancija najniže cijene

Potuj nekam se kao putnička agencija u Sloveniji od povjerenja trudi jamčiti najnižu cijenu za rezervacije svih paketa za odmor (paušalni aranžman koji je sastavljen od hotelskog smještaja i prijevoza zrakoplovom) koje napravite putem internetske stranice www.potujnekam.com. Pošto smo uvjereni da su naše ponude najkonkurentnije, jamčimo vam najnižu cijenu.

Što je jamstvo najniže cijene?

Ako u bilo kojoj drugoj slovenskoj turističkoj agenciji nađete identičnu ponudu po nižoj cijeni od one koja je objavljena kod nas, odabrani aranžman prodat ćemo vam po toj cijeni odnosno ćemo vam vratiti razliki u cijeni i dodatno pokloniti 100 EUR. Uvjet je da rezervaciju obavite kod nas.

Jamstvo najniže cijene - uvjeti i pravila

 1. Uvjet najniže cijene vrijedi samo za pakete za odmore (prijevoz zrakoplovom i hotelski smještaj) na čarter letovima i to s polascima iz obližnjih zračnih luka: Ljubljana, Maribor, Zagreb, Graz, Beč, Linz, Salzburg, Innsbruck, Munchen, Frankfurt, Berlin, Koln i Dusseldorf.
 2. Identična ponuda znači da ponuda ima:
  • istog organizatora paketa za odmor,
  • istu zračnu luku polaska in zračnu luku dolaska (konačno odredište),
  • isti smještaj (hotel ili apartman).
  • isti tip sobe ili apartmana,
  • istu uslugu i
  • isti termin putovanja (dan polaska, dan povratka, trajanje te jednako predviđeno vrijeme letova).
 3. Garancija ne vrijedi za letove redovnim zrakoplovnim linijama ili niskobudžetnim zrakoplovnim kompanijama, te za posebne akcijske i promocijske cijene koje agencije organiziraju v marketinške svrhe. Također ne vrijedi za ponude koje nisu dostupne javnosti, kao što su na primjer cijene za poduzeća ili grupne cijene, te ponude koje su vezane na članske kartice, kartice povjerenja ili bilo kakva uvjetovanja za plaćanje određenim kreditnim ili debitnim karticama. Garancija se odnosi isključivo na ponudu prilikom plaćanja gotovinom. Eventualne doplate zbog plaćanja drugim oblicima plaćanja (doplate za osiguranja, plaćanje na obroke i prijavnina) i zbog toga viša ukupna cijena aranžmana, izuzete su iz garancije najniže cijene.
 4. Garancija vrijedi samo za aranžmane koje nude ili prodaju slovenske turističke agencije s važećom licencijom za obavljanje djelatnosti prodaje turističkih aranžmana koju je izdala GZS i povoljniji su odnosno jeftiniji od kod nas objavljenih aranžmana i to u istom danu od trenutka rezervacije na internetskoj stranici www.potujnekam.com i još su uvijek slobodni. Ne vrijedi za ponude koje su samo objavljene a nisu uistinu slobodne odnosno ih nije moguće rezervirati.
 5. U slučaju da ste kod konkurencije pronašli nešto što nemamo objavljeno na našoj web stranici, molimo nazovite nas ili pošaljite e-poruku i potrudit ćemo se da vam pronađemo identični aranžman. Osim toga, vašoj rezervaciji priložit ćemo upotrebljiv poklončić.
 6. Ako je u vrijeme zahtjeva za isplatu jamstva najniže cijene na našoj internetskoj stranici postojala odnosno je bila objavljena povoljnija ponuda od one odabrane, smatra se da stranki ne pripada isplata garancije.
 7. Bez obzira na broj nađenih najnižih cijena, obećanje odnosno jamstvo najniže cijene odnosi se samo na jednu rezervaciju.

Visina garancije

Ako je naša ponuda za identični aranžman skuplja od ponude konkurenata, taj aranžman prodat ćemo vam po istoj cijeni koju ste našli kod konkurencije, ujedno ćemo vam pokloniti do 100 € na cjelokupni aranžman.

Visina isplate garancije za aranžmane u ukupnoj vrijednosti:

 • između 400 EUR i 1.000 EUR – poklanjamo 20 EUR
 • između 1.001 EUR i 2.000 EUR- poklanjamo 50 EUR
 • između 2.001 EUR i 3.500 EUR – poklanjamo 80 EUR
 • iznad 3.501 EUR – poklanjamo 100 EUR

Razlika do najniže objavljene cijene te iznos garancije u maksimalnom iznosu do 100,00 EUR za aranžman (ne po osobi) se sukladno gore navedenoj ljestvici uplati na TRR stranke.

Dodatni popusti

U slučaju ostvarivanja garancije najniže cijene, stranka nema pravo na dodatni popust ili bilo koju drugu povoljnost od strane agencije Potuj nekam.