Mallorca

Mallorca - Villa uz more
Mallorca - Villa uz more

Mallorca je jedan od tri Balearska otoka koji leže u Sredozemnom moru i važi za jednu od najomiljenijih destinacija za odmor. Svoje posjetitelje Mallorca mami prijatnom klimom, divnim plažama i kristalno čistim morem, živahnim noćnim životom u gradovima kao što je glavni grad Palma de Mallorca, brojnim povijesnim i kulturnim spomenicima te prirodnim ljepotama. Mallorca last minute – potpuni paket za nezaboravan odmor.

Odmor na Mallorci moći ćete preživjeti u jednom od njenih brojnih hotela, prošetati se po uskim ulicama i uživati u kupovini, a odlična je i njena kulinarika. Mallorca ima tipičnu mediteransku klimu koja donosi blage zime i duga vruća ljeta. U otočnoj skupini Baleara osim otoka Mallorca nalaze se još Menorca i Ibiza, dok inače Mallorca sa svojom 550 kilometara dugom obalom važi za najveći otok među njima koji ne nudi samo nekoliko najljepših plaža na svijetu, već i brojne sportske aktivnosti.

Više ...
 
Broj ponuda: 997

Termin putovanja

Polazak:
Povratak:
Trajanje:

Putnici

Broj odraslih putnika:
Starost djece na dan povratka
1. dijete 2. dijete 3. dijete

Filtiranje prikazane ponude

Pronađi hotel

Cijena (min-max)

od 218,00 € do 782,00 €

Zračna luka polaska

Destinacija

(Spremeni)

Grad

Kategorija

Usluga

Avio taxe uključene

Učestala pitanja

Što znači ocjena gostiju i njihova preporuka?
Sve ocjene i mišljenja te preporuke gostiju upotrijebljeni su za pripremu prosječne ocjene i preporuke gostiju. Izračunati su na temelju ocjena gostiju u zadnjih 25 mjeseci, a dali su ih gosti koji su u objektu imali najmanje jedno noćenje. Mišljenja i ocjene gostiju mogu vam pomoći kod planiranja vašeg odmora i nuditi vam dobar pogled u stvarno stanje i punudu objekta.
Kako doći od zračne luke do hotela?
Kod većine ponuda koje uključuju let (zrakoplov+hotel), trasfer je uključen u cijenu ponude. To je vidljivo iz same ponude, a navedeno je i u popisu koji dobijete klikom na 'Što je uključeno u cijenu aranžmana?'. Ako transfer nije uključen u cijenu, to je i jasno navedeno.
Jesu li cijene na vašoj internetskoj stranici jednake cijenama inozemnih organizatora putovanja?
Tako je. Sve cijene koje su objavljene na našoj internetskoj stranici, identične su cijenama objavljenim na internetskim stranicama slovenskih ili inozemnih organizatora putovanja. Pošto smo uvjereni da nigdje drugdje ne možete dobiti bolje cijene, klijentima nudimo Jamstvo najniže cijene.
Rasporedi po:

Cena na osebo