Mauricijus

Zašto ne bi kao odredište za vaš slijedeći odmor odabrali otočku državu Mauricijus, jedan od najljepših tropskih otoka Indijskog oceana?

Otok u jugozapadnom Indijskom oceanu je obrubljen s čak 330 km prelijepih rajskih plaža koje su skoro u cjelosti okružene koraljnim grebenom.

Mauricijus – vjenčanje na Mauricijusu
Mauricijus – vjenčanje na Mauricijusu

U potrazi ste za putovanjem za medeni mjesec? Možda čak razmišljate o idiličnom vjenčanju na bijelim pješčanim plažama ili u mirnom vrtu među predivnim tropskim raslinjem? Ne tražite dalje, na pravom ste mjestu. Naša iskusna ekipa stručnjaka pomoći će da vam se obistine snovi o vjenčanju iz bajke – pripremit ćemo vam putovanje za medeni mjesec kojeg ćete još dugo pamtiti.

Mauricijus + vjenčanje = nezaboravan doživljaj.

Mauricijus možemo najlakše opisati kao otok suprotnosti – na jednoj strani razvedeni krajolik, a na drugoj utjecaji različitih kultura koje ovaj otok vulkanskog porijekla čine tako posebnim. Ovdje ćete naći od kilometara polja šećerne trske koja se polako penju prema planinskim uzvisinama do čak 828 m visine, do beskonačno dugih plaža i živahnog života priobalja.


Više ...
 
Broj ponuda: 120

Termin putovanja

Polazak:
Povratak:
Trajanje:

Putnici

Broj odraslih putnika:
Starost djece na dan povratka
1. dijete 2. dijete 3. dijete

Filtiranje prikazane ponude

Pronađi hotel

Cijena (min-max)

od 1.016,00 € do 4.793,00 €

Zračna luka polaska

Destinacija

(Spremeni)

Grad

Kategorija

Usluga

Avio taxe uključene

Učestala pitanja

Što znači ocjena gostiju i njihova preporuka?
Sve ocjene i mišljenja te preporuke gostiju upotrijebljeni su za pripremu prosječne ocjene i preporuke gostiju. Izračunati su na temelju ocjena gostiju u zadnjih 25 mjeseci, a dali su ih gosti koji su u objektu imali najmanje jedno noćenje. Mišljenja i ocjene gostiju mogu vam pomoći kod planiranja vašeg odmora i nuditi vam dobar pogled u stvarno stanje i punudu objekta.
Kako doći od zračne luke do hotela?
Kod većine ponuda koje uključuju let (zrakoplov+hotel), trasfer je uključen u cijenu ponude. To je vidljivo iz same ponude, a navedeno je i u popisu koji dobijete klikom na 'Što je uključeno u cijenu aranžmana?'. Ako transfer nije uključen u cijenu, to je i jasno navedeno.
Jesu li cijene na vašoj internetskoj stranici jednake cijenama inozemnih organizatora putovanja?
Tako je. Sve cijene koje su objavljene na našoj internetskoj stranici, identične su cijenama objavljenim na internetskim stranicama slovenskih ili inozemnih organizatora putovanja. Pošto smo uvjereni da nigdje drugdje ne možete dobiti bolje cijene, klijentima nudimo Jamstvo najniže cijene.
Rasporedi po:

Cena na osebo