Poklon bonovi

Poklon bonovi zasigurno su najbolji odabir za dar nama dragoj osobi. Za ovakve slučajeve imamo na raspolaganju ukusno izrađene poklon bonove za aranžmane za dopust po želji. Poklonite doživljaj!

Darilni boni za počitnice

Poklonite 'izbor'

Poklon bonovi turističke agencije Potuj nekam idealan su poklon za razne prilike, godišnjice, kao iznenađenje mladencima za vjenčanje, za iskazivanje pažnje roditeljima, djedu, baki, prijateljima, suradnicima, … i više nego divan poklon za rođendan.

Primatelj poklona će se osjećati dobro i opušteno, misli će mu biti osredotočene na ukusan dar koji je dobio upravo od vas. S poklon bonovima ne možete pogriještiti.

Primatelj poklona može birati među cjelokupnom ponudom turističke agencije Potuj nekam, kao i svih njenih partnerskih agencija iz Slovenije, Hrvatske, Austrije i Njemačke. Ponuda putovanja, odmora, krstarenja i izleta velika je i šarolika.

Poklon bonovi - vrijednost odredite sami

Poklon bonovi su u vrijednosti 50 €, 100 €, 200 € i 500 €, tako da možete sami odrediti vrijednost svojeg poklona.

Obrazac za narudžbu poklon bonova

Podaci o naručitelju
Ime i prezime *
Adresa *
Poštanski broj/Mjesto *
E-adresa *
Broj mobilnog telefona *
Iznos
Količina
50 €
100 €
200 €
500 €
*
  * obavezni podaci

V kolikor želite, da v vašem imenu pošljemo darilne bone obdarjencu/ki,
nam prosimo zaupajte sledeče podatke:
Podaci o primatelju poklon bonova
Ime in prezime
Adresa
Poštanski broj/Mjesto
Vaše sporočilo
Ukupan iznos
0 €
 

Poklon bonovi - kako ih možete naručiti?

Svoje podatke i podatke primatelja poklon bonova možete nam poslati putem gornjeg obrasca ili na e-adresu: info@odmaram.com. Možete nas također nazvati na broj 01 35 35 385. Prilikom narudžbe poklon bonova na vašu e-adresu poslat ćemo vam podatke za uplatu. Poklon bonovi će biti odaslani sljedeći radni dan nakon primitka uplate.

Trebate poklon bonove već danas?

Nema problema! Ako vam poklon bonovi trebaju još isti dan, molimo nazovite i dogovorit ćemo se za preuzimanje poklon bonova.

Pomoć kod odabira odmora koji poklanjate!

U slučaju da se osoba kojoj darujete poklon bonove ne snalazi najbolje s računalom, tu osobu drage ćemo volje kontaktirati i dogovoriti se za osobni posjet odnosno za pomoć i savjete kod izbora aranžmana koji joj najviše odgovara.

Važenje poklon bonova

Svjesni smo da ljudi odmor i putovanja ne organiziraju svaki dan, zato naši poklon bonovi imaju rok važenja cijelih 18 mjeseci od dana kupnje. Za to će vrijeme osoba koja je dobila poklon bonove na dar sigurno moći odabrati odgovarajući odmor, putovanje, krstarenje ili izlet. Poklon bonovi vrijede isključivo za odabrane aranžmane za odmor i nije ih moguće promijeniti za gotovinu.