Sadržaj

Cijenjeni putnici, naša tvrtka posvećuje mnogo pažnje odabiru poslovnih partnera, ponudama, slikama, opisima, cjeniku i informacijama na našoj internetskoj stranici. Pošto se mi kao i naši poslovni partneri svakodnevno susrećemo s ogromnom količinom tih podataka, povremeno se nažalost mogu pojaviti i pogreške.

Tvrtka Potuj nekam, d.o.o, nije dužna provjeriti točnost i potpunost tih podataka naših partnera te zato ne može preuzeti odgovornost za eventualne greške u sadržaju, tehničke greške ili greške u izračunima u internetskoj ponudi. Ali svakako ćemo se potruditi da otkrivene greške što prije otklonimo.

Kategorizacije smještajnih objekata (broj zvjezdica odnosno oznake slovima) na internetskoj stranici www.odmaram.com određene su obzirom na zbroj elemenata kao što su ocjene gostiju koji su već boravili u tim objektima, službene lokalne kategorizacije smještajnog objekta, činjeničnog stanja smještajnog objekta prilikom nadzora predstavnika putovanja, ocjena lokalnih agencija koje imaju objekt u svojoj ponudi te ocjene priznatih slovenskih i inozemnih organizatora putovanja. Zbog svih navedenih elemenata koji utječu na konačnu ocjenu, može se desiti da je objekt različito ocijenjen kod dva različita organizatora putovanja, iako se radi o istom objektu.