Sejšeli

Sejšeli - hotelski bazen
Sejšeli - hotelski bazen

Predivni Sejšeli nude uživanje na pješčanim plažama iz snova, namještanje zrakama sunca ispod kokosovih palmi i kristalno čisto tirkizno more s bogatim morskim životom. Otoci važe za jedan od najočuvanijih tropskih rajeva gdje ćete odmah zaboraviti na sve svoje brige i gdje ćete se prepustiti rajskim morskim užitcima.

Republika Sejšeli obuhvaća 115 granitnih i koraljnih otoka koji leže u Indijskom oceanu. Prekriveni su tropskim raslinjem, okruženi tirkiznim morem i bijelim pješčanim plažama, u blizini se nalaze Mauricijus i Maldivi. Sejšeli nude smještaje u raskošim hotelskim ljetovalištima gdje možete odabrati i all inclusive ponudu i sasvim se prepustiti uživanju. Sejšeli su idealno odredište za odmor za sve koji žele okusiti tropski raj, a u njegovim prirodnim ljepotama i brojnim aktivnostima i animacijama će uživati parovi, obitelji s djecom i ostali putnici.

Više ...
 
Broj ponuda: 74

Termin putovanja

Polazak:
Povratak:
Trajanje:

Putnici

Broj odraslih putnika:
Starost djece na dan povratka
1. dijete 2. dijete 3. dijete

Filtiranje prikazane ponude

Pronađi hotel

Cijena (min-max)

od 1.006,00 € do 15.368,00 €

Zračna luka polaska

Destinacija

(Spremeni)

Grad

Kategorija

Usluga

Avio taxe uključene

Učestala pitanja

Što znači ocjena gostiju i njihova preporuka?
Sve ocjene i mišljenja te preporuke gostiju upotrijebljeni su za pripremu prosječne ocjene i preporuke gostiju. Izračunati su na temelju ocjena gostiju u zadnjih 25 mjeseci, a dali su ih gosti koji su u objektu imali najmanje jedno noćenje. Mišljenja i ocjene gostiju mogu vam pomoći kod planiranja vašeg odmora i nuditi vam dobar pogled u stvarno stanje i punudu objekta.
Kako doći od zračne luke do hotela?
Kod većine ponuda koje uključuju let (zrakoplov+hotel), trasfer je uključen u cijenu ponude. To je vidljivo iz same ponude, a navedeno je i u popisu koji dobijete klikom na 'Što je uključeno u cijenu aranžmana?'. Ako transfer nije uključen u cijenu, to je i jasno navedeno.
Jesu li cijene na vašoj internetskoj stranici jednake cijenama inozemnih organizatora putovanja?
Tako je. Sve cijene koje su objavljene na našoj internetskoj stranici, identične su cijenama objavljenim na internetskim stranicama slovenskih ili inozemnih organizatora putovanja. Pošto smo uvjereni da nigdje drugdje ne možete dobiti bolje cijene, klijentima nudimo Jamstvo najniže cijene.
Rasporedi po:

Cena na osebo