Sharm el Sheikh

Za dopust u Sharm el Sheikhu se odlučuje sve više putnika i jedan od razloga za to je Sharm el Sheikh last minute odmor. Sharm el Sheikh je grad na rubu Sinajskog poluotoka uz Crveno more i jedno od najomiljenijih turističkih odredišta u Egiptu. Kristalno čisto more, više kilometara duge pješčane plaže i pravi raj za ronioce – to je samo nekoliko atributa kojima Sharm el Sheikh svake godine privuče mnoštvo turista. Birati mogu između raznovrsnom ponudom hotela s all inclusive ponudom, no sve više putnika se odlučuje za Sharm el Sheikh last minute odmor koji je vrlo primamljiv zbog vrlo povoljnih cijena. Sharm el Sheikh last minute ponuda za odmor omogoćuje vam da si priuštite nešto što si inače ne bi mogli.

Više ...
 
Broj ponuda: 169

Termin putovanja

Polazak:
Povratak:
Trajanje:

Putnici

Broj odraslih putnika:
Starost djece na dan povratka
1. dijete 2. dijete 3. dijete

Filtiranje prikazane ponude

Pronađi hotel

Cijena (min-max)

od 296,00 € do 1.342,00 €

Zračna luka polaska

Destinacija

(Spremeni)

Grad

Kategorija

Usluga

Avio taxe uključene

Učestala pitanja

Što znači ocjena gostiju i njihova preporuka?
Sve ocjene i mišljenja te preporuke gostiju upotrijebljeni su za pripremu prosječne ocjene i preporuke gostiju. Izračunati su na temelju ocjena gostiju u zadnjih 25 mjeseci, a dali su ih gosti koji su u objektu imali najmanje jedno noćenje. Mišljenja i ocjene gostiju mogu vam pomoći kod planiranja vašeg odmora i nuditi vam dobar pogled u stvarno stanje i punudu objekta.
Kako doći od zračne luke do hotela?
Kod većine ponuda koje uključuju let (zrakoplov+hotel), trasfer je uključen u cijenu ponude. To je vidljivo iz same ponude, a navedeno je i u popisu koji dobijete klikom na 'Što je uključeno u cijenu aranžmana?'. Ako transfer nije uključen u cijenu, to je i jasno navedeno.
Jesu li cijene na vašoj internetskoj stranici jednake cijenama inozemnih organizatora putovanja?
Tako je. Sve cijene koje su objavljene na našoj internetskoj stranici, identične su cijenama objavljenim na internetskim stranicama slovenskih ili inozemnih organizatora putovanja. Pošto smo uvjereni da nigdje drugdje ne možete dobiti bolje cijene, klijentima nudimo Jamstvo najniže cijene.
Rasporedi po:

Cena na osebo