Tenerife putovanja

Tenerife - prekrasne plaže
Tenerife - prekrasne plaže

Tenerife putovanja će Vas odvesti na egzotični španjolski otok i njegove prekrasne pješčane plaže koji svake godine posjeti više od četiri milijuna turista iz cijelog svijeta koji uživaju u milovanju sunčevih zraka i tirkizno modrom moru. Tenerife, sedmi otok Kanarskog otočja po veličini, je smješten u Atlantskom oceanu nešto više od 300 km od obale Afrike i oko 1300 km od kontinentalnog dijela Španjolske, te je vulkanskog porijekla. Otok je zbog šarolike i raznolike prirode koja obuhvaća sve od gustih šuma i egzotičnih biljaka do pustinje, planina i vulkana vrlo zanimljiv i nudi brojne aktivnosti za posjetitelje svih godina.

Otok je kao stvoren za putovanja obitelji s malom djecom, za sve golfiste, bicikliste i surfere. Oni koji žele dobru zabavu mogu birati među raznovrsnom ponudom noćnih klubova, restorana i barova. Otok Tenerife je obrubljen pješčanim plažama a može se pohvaliti ugodnom klimom i predivnim morem. A da na godišnjem odmoru ne bi bilo prevruće brine se lagani povjetarac. Među najomiljenijim turističkim krajevima su Playa Paraiso, Medano, Playa de las Americas, Costa Adeje, Santa Cruz, Puerto de la Cruz i drugi. Svaki posjetitelj Tenerifa mora posjetiti i najpoznatije otočke kulturne i prirodne znamenitosti. To je sigurno vulkan Teide kojeg je najbolje razgledati u okviru cjelodnevnog izleta i ujedno prošetati Nacionalnim parkom Del Teide. Vulkan je pravi simbol otoka Tenerife i jedan od rijetkih još aktivnih europskih vulkana.

Više ...
 
Broj ponuda: 551

Termin putovanja

Polazak:
Povratak:
Trajanje:

Putnici

Broj odraslih putnika:
Starost djece na dan povratka
1. dijete 2. dijete 3. dijete

Filtiranje prikazane ponude

Pronađi hotel

Cijena (min-max)

od 270,00 € do 2.718,00 €

Zračna luka polaska

Destinacija

(Spremeni)

Grad

Kategorija

Usluga

Avio taxe uključene

Učestala pitanja

Što znači ocjena gostiju i njihova preporuka?
Sve ocjene i mišljenja te preporuke gostiju upotrijebljeni su za pripremu prosječne ocjene i preporuke gostiju. Izračunati su na temelju ocjena gostiju u zadnjih 25 mjeseci, a dali su ih gosti koji su u objektu imali najmanje jedno noćenje. Mišljenja i ocjene gostiju mogu vam pomoći kod planiranja vašeg odmora i nuditi vam dobar pogled u stvarno stanje i punudu objekta.
Kako doći od zračne luke do hotela?
Kod većine ponuda koje uključuju let (zrakoplov+hotel), trasfer je uključen u cijenu ponude. To je vidljivo iz same ponude, a navedeno je i u popisu koji dobijete klikom na 'Što je uključeno u cijenu aranžmana?'. Ako transfer nije uključen u cijenu, to je i jasno navedeno.
Jesu li cijene na vašoj internetskoj stranici jednake cijenama inozemnih organizatora putovanja?
Tako je. Sve cijene koje su objavljene na našoj internetskoj stranici, identične su cijenama objavljenim na internetskim stranicama slovenskih ili inozemnih organizatora putovanja. Pošto smo uvjereni da nigdje drugdje ne možete dobiti bolje cijene, klijentima nudimo Jamstvo najniže cijene.
Rasporedi po:

Cena na osebo