Zajamčena sigurnost

Svi vaši podaci upisani na našoj internetskoj stranici prolaze kroz sigurnu i zakodiranu SSL vezu koja jamči da su sve važne informacije zaključane i nedostupne trećim osobama. Na rezervacijskom obrascu na kojem je namješten Thawte SSl digitalni certifikat, prikazan je Thawte pečat koji je realno-vremenska garancija našim posjetiteljima internetske stranice da su informacije upisane na toj stranici privatne i nedostupne trećim osobama. Thawte pečat poručuje da je stranica ovjerena od strane najuglednijeg izdavatelja certifikata koji je svjetski poznat kao premium autoritet na području internetske zaštite.

Klikom na Thawte pečat dobivate realno-vremensko jamstvo o prisnosti našeg certifikata.

Obvezujemo se da vaše osobne podatke ni u kojem slučaju nećemo proslijediti neovlaštenim osobama ili drugim osobama u marketinške svrhe.

Od vas zahtijevamo samo nužno potrebne informacije za provedbu vaše rezervacije. Vaš telefonski broj i adresu trebamo samo zbog brže komunikacije u hitnim slučajevima vezanim na vašu rezervaciju.

Ako imate dodatna pitanja, trebate pomoć ili imate dvojbe u svezi upisivanja vaših podataka, nazovite telefonski broj našeg pozivnog centra - 01 35 35 385.