Zaštita osobnih podataka

Osobni podaci naših korisnika jedno je od područja kojemu posvećujemo posebnu brigu i pažnju. Brinemo da dostignemo sve zahtjeve s tog područja, ako je moguće pokušavamo ih čak i nadmašiti pošto smo svjesni osjetljivosti ovog područja.

Za potrebe nesmetanog poslovanja internetska putnička agencija www.odmaram.com sakuplja sljedeće podatke korisnika:

  • Ime i prezime,
  • Datum rođenja,
  • Adresa i mjesto stanovanja,
  • Adresa e-pošte,
  • Kontaktni broj mobitela,
  • Te ostale podatke koje korisnici unesu u registracijski i prijavni obrazac na internetskom mjestu www.ormaram.com

Ne odgovaramo za točnost podataka koje unesu korisnici.

Tvrtka Potuj nekam, d.o.o., sa svim će podacima, sakupljenim na stranicama www.odmaram.com raspolagati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (Zakon o varstvu osebnih podatkov –ZVOP-1).

Upravitelj internetske stranice www.odmaram.com podatke o korisnicima ni u kojem slučaju neće predati neovlaštenim osobama. U slučaju dostave osobnih dokumenata (npr. Pošta Slovenije), posredovat ćemo samo adresu korisnika za dostavu.

Izvanredno otkrivanje osobnih podataka

Podaci koje tvrtka Potuj nekam, d.o.o. (www.odmaram.com) sakuplja i obrađuje, bit će otkriveni samo u slučaju da je takva obveza određena zakonom ili u dobroj vjeri kad je takvo postupanje potrebno za postupke pred sudovima ili drugim državnim organima, te za zaštitu i provođenje zakonskih interesa tvrtke Potuj nekam, d.o.o., i njezine internetske putničke agencije www.odmaram.com

Prijavom na neki od programa i uspostavljanjem kontakta s Potuj nekam, d.o.o., suglasni ste da tvrtki Potuj nekam, d.o.o., dozvolite internu upotrebu vaših osobnih podataka.